Popup Center tarjoaa monipuoliset palvelut myynnin kasvattamiseen ja kasvuun

Popup Centerin asiantuntijatiimillä on vuosien kokemus yritysten tuotteiden ja palvelujen myynnin edistämisestä sekä monipuolisesta liiketoiminnan konsultoinnista.

Asiantuntijapalvelut:

  • Popup-myyntiin
  • Myynninedistämiseen
  • Tuotelanseeraukseen
  • Yrityksen kasvumuotoiluun

Tilat ja mainospaikat:

  • Yli 400m²:n muuntautuvat tilat Hyvinkään ydinkeskustasta
  • LED-näytöllinen mainospaikka, joka tavoittaa Hyvinkään ydinkeskustan kevyen- ja ajoliikenteen

Kauppa­paikka, näkyvyys & kasvu

Popup Centerin tilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Hyvinkään ydinkeskustan Kassatalossa, kauppakeskus Willan vieressä. Popup Centerin tiloissa on toiminut aikoinaan Osuuspankin konttori ja paikka onkin tuttu monille Keski-Uusimaalaisille.

Tiloihin tulvii valoa kauniista koristellusta kattoikkunasta ja Kassatalon ajanhenki on säilytetty tiloissa.

Yli 400m²:n tilat muovautuvat muun muassa popup-myyntiin, yritystilaisuuksiin sekä tuotelanseerauksiin.  Pysäköintipaikkoja  löytyy aivan liiketilojen edestä ja kauppakeskus Willasta. Ota yhteyttä ja sovi tutustumiskäynti!

Tarjoamme Keski-Uudenmaan parhaan katumainospaikan aivan Hyvinkään ytimessä.

Kassatalon viereiseltä aukiolla, ravintola 2puun ja Corner Cafén välittömässä läheisyydessä sijaitsee LED-mainostaululla varusteltu mainostorni. Popup Center tarjoaa mainostilan kyseisestä tornista.

Mainospaikka tavoittaa niin Hyvinkään ydinkeskustan kevyenliikenteen  kuin Hämeenkadun ja Kauppalankadun ajoliikenteen. 

Kauttamme saa myös kokonaisvaltaisen mainospalvelun, joka sisältää mainoksen ideoinnin, graafisen suunnittelun ja videotuotannon. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Popup Centerin taustalla toimii Turboteam Oy, jonka ydintoimintaa on kasvuyritysten liiketoiminnan konsultointi ja kasvumuotoilu. Turboteamin asiantuntijuus kattaa kaikki liiketoiminnan kriittiset osa-alueet mm. HR:n, myynnin, asiakkuuksien johtamisen, kasvun ja tietoturvan.

Tarjoamme kattavat asiantuntijapalvelut Popup Centerin popup-myyntiin, tuotelanseerauksiin, markkinointiin ja mainontaan. Kysy lisää palveluistamme!